Välkommen till vår hemsida

ÅRSMÖTE 2021-08-26
2021-07-16 10:46

Härmed kallar Vinslövs HK till ordinarie årsmöte torsdagen den 26 Augusti kl 19.00 i VHKs klubblokal.

Det avhandlas stadgeenliga ärende.

Dokumentation kommer att finnas tillgänglig via link på hemsidan innan årsmötet.

Med vänlig Hälsning

Fredrik Nilsson har förärats med Skånes Idrottsledarstipendium.
2021-05-10 18:26

Fredrik Nilsson har idag tilldelats Skånes Idrottsledarstipendium.

RF-SISU Skåne vill tillsammans med Sparbanksstiftelserna i Skåne uppmärksamma alla idrottsledare som engagerar sig i barn- och ungdomsidrotten i Skåne.

Ett stort grattis önskar hela Vinslövs HK.

Fredrik vann med följande motivering:

Fredrik har ett stort och brinnande intresse för att utveckla ungdomar i deras handbollsspel. Han möter varje spelare på deras nivå och gör träningarna varierande och roliga. Han jobbar också med inställning och teamet.

Då vi under fjolåret hade lite tight på tränarsidan ställde Fredrik upp och stöttade även andra lag och mindre rutinerade tränare.

Tack för din tid i VHK Erik.
2021-05-09 22:32

Vi kommer att sakna din entusiasm och glädje för sporten Erik.

Vinslövs HK tackar Erik Aronsson för ett förtjänstfullt arbete i föreningen.

Vänster sexan Erik Aronsson kom till VHK i september 2019 från IF Kristianstad och med sitt fartfyllda kontringsspel blev han genast en publikfavorit. Han har gjort 21 matcher i Div.1 och under årets säsong blev det 20 allsvenska framträdande med 26 mål som resultat.

Den kvicke 21 åringen från Östergötland flyttade 2016 från RP i Linköping till IFK Kristianstad för att satsa extra på handboll. Han har spelat 3 landskamper i U 17 landslaget och under sin tid i Vinslövs HK utvecklas som spelare på många olika plan. Erik har gjort sig känd som en lojal och välskolad handbollsspelare. Han har också verkat som ungdomstränare i klubben på ett förtjänstfullt sätt.

Vi vill tacka Erik för hans värdefulla insatser för Vinslövs HK och önskar honom alltid välkommen tillbaka till Furutorpshallen.

Tack för alla oförglömliga minnen Tobias Sjöberg
2021-04-24 09:00

Tack för alla oförglömliga minnen Tobias Sjöberg! 💛❤

Tobias Sjöberg avslutar sin skånska resa i Vinslövs HK.

Tobias Sjöberg kom till Vinslövs HK 2017 på hösten i ett riktigt nödläge. VHK stod utan målvakt och först i tredje omgången lyckades man hitta Tobias som spelat för Västerås/Irsta säsongen innan och hade funderingar på att sluta med handboll.

Han har spelat 64 div 1 matcher, 5 kvalmatcher till Allsvenskan och i år blev det 22 matcher i Allsvenskan. Speciellt ett antal viktiga straffräddningar i matchavgörande lägen har utmärkt Tobias under den gånga säsongen då VHK fixade nytt kontrakt.

Tobias som har Eskilstuna GUIF som moderklubb men även representerat HK Eskil en säsong är en välskolad målvakt som betytt mycket för VHK:s utveckling under vägen mot Allsvenskan.

Vi tackar Tobias för ett gediget arbete för föreningen och gläds åt den utveckling Tobias gjort både som målvakt och personligen under sina år i Skåne. Han återvänder nu till Mälardalen men är alltid varmt välkommen till Furutorpshallen i framtiden.

VHK säljer Pelargoner på Östergårds gårdsbutik
2021-04-19 20:32

Pelargon "zonale" 25:-/st eller 200:- för en låda (10st)

Pelargon Mårbacka,
Rosenknopps pelargon,

Tulpan pelargon, 65:-

Doftpelargoner i bla doft av
coca cola, mint, muskot, rosor och citron som även är för att hålla myggen borta. 45:-/st

VHK till Allsvenskan
Föreningen, 22/03 13:00
Panta Mera, 03/03 08:52
P 14 (Födda 2006), 21/10 13:10
P 15 ( Födda 2005), 18/10 08:03
P 15 ( Födda 2005), 04/10 08:19
P 15 ( Födda 2005), 21/09 19:04

PARTNERS 2020/2021
Slår ditt hjärta för Vinslövs HK klicka här!"