En elitförening för alla

Nyhet in i herrarnas ledarstab!
2024-05-14 18:00

Vinslövs HK kommer med nyheter!

Vi har den stora glädjen att meddela att Ludwig Rosenberg kommer ingå i herrarnas ledarstab säsongen 24/25.

”Ludde skulle ju varit med som ledare redan förra säsongen men av personliga skäl kunde han inte vara en del av staben. Nu när det är ett annat läge tvekade vi inte en sekund att få in Luddes kompetenser som saknats i föreningen.”

Välkommen tillbaka Ludde 💛❤️

Mattias Johansson väljer Vinslövs HK
2024-05-06 18:00
Foto: HF Karlskrona

NYHET!

Vi har den stora äran att meddela att Mattias Johansson är klar för Vinslövs Handbollsklubb till kommande säsong.

"Mattias är en väldigt duktig attack och halvdistansspelare som vi kommer ha stor nytta av på 9M.
Mattias har sin fostran i Enköping som ungdomsspelare där han var med i deras duktiga årgång som tog USM Brons 2018. Mattias har de senaste säsongerna spelar i HF Karlskrona som är kända för att vara en professionell klubb med fin träningskultur. Den kulturen hoppas och tror vi att Mattias för vidare i arbetet mot att hela tiden bli bättre som förening."

Vi längtar efter att få se dig i den gul/röda dressen till hösten!

Varmt välkommen till Vinslövs HK, Mattias!

Isaac & Sebbe lämnar VHK
2024-05-06 09:34

Vinslövs Handbollsklubb meddelar att det nu står klart att Isaac Björklund och Sebastian Svensson lämnar herrarna efter säsongen.

Arbetet med att forma nästa års upplaga av herrlaget fortsätter. VHK meddelar att M9 Isaac Björklund och V6 Sebastian Svenson lämnar VHK efter denna säsongen. Isaac kom från Div 2 i Åhus Handboll och har gjort en fin utveckling i Vinslövs HK.

"Sebbe" kom från Kristianstad för 2 säsonger sedan och har kämpat om speltid och varit ett superproffs som alltid gett 100% på träning och match.

Vinslövs Handbollsklubb tackar för alla år och allt ni gjort under er tid för Vinslövs HKs bästa.

Det är ännu inte klart/officiellt vad Isaac ska göra till hösten. Sebbe är klar för Lågan, vilket innebär att vi kommer se honom i Sparbankshallen till höst!

Vi önskar er båda två stort lycka till med er fortsatta karriär och ni är alltid välkomna tillbaka till Sparbankshallen!

F-14 är vinnare av Sundström Safetys fair play pris!
2024-05-02 14:28

Vinslövs HK F14 vinnare av Sundström Safetys Fair play -pris 2023/2024!

Handboll är en hård sport, men en sportslig sådan. På match smäller vi på varandra och efter match skakar vi hand.

Just därför vill Sundström Safety uppmärksamma handbollen genom ett Fair Play-pris. Under alla matcher i hela USM bedöms alla lag och får poäng av domarna utifrån tre kriterier: Spelarna (på planen), Bänken (inkl. ledarna) och Publiken.

Årets vinnare, som vid tolv olika tillfällen blivit betygsatta enligt Fair Play-poängsättningen, har kammat hem full pott i samtliga kategorier, och har alltså agerat exemplariskt på planen, på bänken och på läktarna runt om i Sverige.

Efter besök i Karlskrona, Eslöv, Habo och Lidköping har Vinslövs HK F14 vunnit årets Sundströms Fair Play!

Priset består av att laget kommer att bjudas på en landskamp med det svenska handbollslandlaget.

Vinslövs HK  Sundström Safety

Årets dam & herrspelare 23/24
2024-04-30 19:00

Johanna Johansson & Linus Olsson

Johannas motivering:

Årets spelare har under säsongen haft nästan 100 % närvaro på både träningar och aktiviteter. Hon är en allroundspelare av rang. Stark och sammanhållande i vårt försvarsspel. Obeveklig i sitt anfallsspel som under många VHK år har firat stora triumfer. I år vann hon seriens skytteliga med 100 mål. Hon gör målen främst från M 6 position. Men i år har lagkaptenen också gått i spetsen med bra insatser från 9-meters positionen. Detta bidrog starkt till lagets avancemang.

Linus motivering:

Årets spelare besitter en utmärkt fysik, en fantastisk kroppskontroll och spelförståelse. Han tar ständiga kliv i sin utveckling både som spelare och medspelare. Hans insatser har varit avgörande för lagets framgångar. Med sina reflexer, taktiska klokhet och förmåga att agera under press har han varit en viktig grundpelare i lagets defensiv. Han har även bidragit till många enkla mål för laget genom sin precision i utkasten och förmåga att sätta igång spelet snabbt. Hans närvaro har inte bara lett till att motståndarnas målskytte har minskat, utan också gett laget en trygghet och tillit att kunna satsa framåt med självförtroende.

Stort grattis!

2024-04-30 15:04

Vinslövs Handbollsklubb meddelar att det nu står klart att Dalibor Doder lämnar.

Arbetet med att forma nästa års upplaga av herrlaget fortsätter. VHK meddelar att M9 Dalibor Doder lämnar VHK efter denna säsongen. Vad den gode Dalibor Doder ska göra i framtiden är i skrivande stund inte officiellt eller klart?!

Oavsett hur och vart det slutar så är vi tacksamma för den insats Doder gjort i VHK.
Dalibor kom till oss mitt i brinnande säsong 22/23 när resultatet gick sådär och vi var långt ner i tabellen. Efter värvningen av Doder höjde sig hela laget och det slutade med en historisk 6:e plats.
PR och marknadsmässigt slog det högt att få in en så profilerad spelare till klubben. Doder har spelat en stor roll i herrlaget under sina 1,5 år!

Vi önskar dig ett stort lycka till med vad du nu än tar dig för. Handboll eller ej! Du alltid välkommen tillbaka till Sparbankshallen!

Köp Biljett
F 13 (Flickor 2010), 27/01 10:45