SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vinslövs Handbollsklubb
En elitförening för alla
Pojkar 05

Ungdomskommitténs möte den 20 april

Lite kort info från ungdomskommittémötet den 20 april 2014


Vhk har behov av funktionärer som kan var delaktiga vid matcher. Om det finns några föräldrar som är intresserade att gå funktionärskurs så hör av er till kansliet (Mats Ångman eller Magnus Lesniak).


Onsdagen den 17 juni är det Vhk som tar hand om Summer campsdeltagarna. Det behövs volontärer som kan hjälpa till den dagen. Ni som är intresserade hör av er till kansliet.


Nästa möte är den 11 maj 2015 kl. 18:30


Med vänlig hälsning,

Viveca

Ungdomskommitténs möte den 23 mars
Hej
Här kommer ant från ungdomskommittémötet.

 • A-lagsherrarna har tagit sig till kval till allsvenskan. Tyvärr har damerna åkt ner till div. 3.

Troligen inleds herrarnas kval borta mot Hallby den 6 april kl. 19.00 i Jönköping. Det var svårt att få in en matchtid så tyvärr blev det en dag innan en arbetsdag vilket antagligen innebär att det inte blir så många supportrar som kan stötta laget. Preliminärt är det hemmamatch mot Hallby lördagen den 11 april kl. 16:00. Målet är givetvis att fylla hallen. Det kommer att blir inspring och någon aktivitet i pausen samt någon sponsoraktivitet. Hjälp kommer att behövas med bemanning av kiosken, vid entrén samt eventuellt ytterligare hjälp. Om kvalet går bra blir det fortsatt kval 18 april kl 16:00 samt returmatch borta helgen efter . Vid förlust i andra kvalomgången blir det ett tredje kval i början på maj.

 • Från och med 1 april kommer endast kansliet vara bemannat onsdag eftermiddag. Harry Körkkö kommer att sluta den 1 april och återkomma den 1 november. Han kommer att arbeta på Araslövs golfklubb under sommarhalvåret.

 • Inventering, två dokument, en investeringslista och en beställningslista har tagits fram och kommer att vara tillgänglig på hemsidan under dokument. Dessa dokument ska ses som levande dokument som kan justeras med tiden. Dessa dokument har tagits fram då det finns ett behov av att få en bättre kontroll över vad som finns och vilka behov som finns. Tanken är att varje lag ska lämna in dessa listor vid varje säsongsavslut och ge kommentarer ex. vad som är för smått och vilken utrustning som behövs köpas ny. Om ekonomin tillåter så kommer koner och västar köpas in som tillhör U-lagen.

Gällande 08-05 så ska man på inventeringslistan skriva upp vilket behov som finns av boll, flaskor och t-shirts, d.v.s. de som inte fått dessa saker tidigare.

 • Det finns tryckta tröjor som har fel årtal, t.ex. Cabby-Cup vinnare 2014. Dessa kommer att delas ut så att de kan användas som träningströjor. Det räcker troligen inte att alla, men ska fördelas så att så många som möjligt får del av dem.

 • Avslutning för ungdomslagen bokat till den 29 april kl. 18:00. Mer information kommer senare, men troligtvis kommer det bli besök av några A-lagsspelare från Kristianstad.

 • Mattias Johansson har varit runt och besökt de flesta lagen. Tanken är att han ska komma med lite punkter som man kan arbeta med i lagen. Eventuellt kommer det att ske i form av ett kompendium.

 • Hur det kommer att se ut på tränarsidan inför nästa säsong är inte helt klart än.

 • Förslag/önskemål på träningstider för beachhandbollsplanen ska mailas in till Stellan eller kansliet senast den 15 april. Dessutom hur länge lagen tänker hålla på att träna inomhus, viktigt vi avanmäler tider då det inte används mer.

 • De lag som vill vara med på beachhandbollen i Åhus får själva anmäla sig dit.

 • För de som vill vara med i Påskacupen i Kävlinge, så har VHK ett utbyte med dem där 6-7 lag får delta gratis. I nuläget är bara ett vinslövslag anmält. Det kan dock vara fullt I vissa åldersklasser.

 • VHK kommer att vara med och ha hand om Summercamp en dag. Summercamp är under må-to v. 25 och är för barn i skolår 2-7. Hjälp kommer att behövs vid arrangemanget.

 • Nästa ungdomskommittémöte är den 20 april kl. 18:30.


Det ligger också upplagt på Vinslövs Handbollsklubbs dokument, under filen U-kommittémöte.
De två olika dokumenten gällande inventering och beställningar ligger i dokument under Material.

mvh
Viveca 

Ungdomskommitténs möte den 25 februari
Här följer lite kort info från ungdomskommitténs möte den 25 februari.

Info från styrelsen
Prognos från Cabby cup är snart klar.
Styrelsen och klubben jobbar nu inför två scenarier, 1 att A-laget går upp i Allsvenskan, kontakter har knutits med personer som har erfarenhet av lag i den divisionen.2 att A-laget är kvar i division 1.
 
Ett stort tack till alla för all hjälp, stöttning och support under Cabby Cup! Klubben har fått mycket beröm för arrangemanget, domarinsatser m.m. och det verkar ge ett bra överskott.
 
Framöver kommer det behövas att 2 personer till stöttar upp i Cabby cup-gruppen, hör av er om någon är intresserad.
 
Det kommer att bli en gemensam avslutning för ungdomslagen i slutet av april-början av maj. Mer info kommer senare.
 
Kom gärna och stötta damerna och herrarna i deras avslutande matcher.
 
Ungdom-SM i tyngdlyftning kommer att arrangeras av Sörby bois, den 16-17 maj. De vill att vhk har kiosken öppen vid dessa tillfällen, ev. kan vi bli tillfrågade att ställa upp och bemanna.
 
RABATTHÄFTENA, som det ser ut nu så går klubben rejält minus på denna försäljningsaktivitet. För att minska denna förlust och öka försäljningen, har styrelsen beslutat att 50 kr av varje sålt rabatthäften går direkt till laget utav dem man säljer från nu.
 
Mina egna tankar kring detta är att vi får försöka sälja ytterligare häften, det kan ge en bra slant till laget och om klubben går minus med försäljningsaktiviteten så kommer det att drabba laget också i förlängningen. Det är två månader kvar att utnyttja på dem. Säg till om ni behöver fler häften.
 
Äntligen har all saffransförsäljning redovisats, det finns ytterligare 3 pkt kvar om någon vill ha. Saffransförsäljningen har täckt hela lagets kostnad för Hallbybollen samt gett ett litet överskott på 140 kr. Bra jobbat!
 
/Viveca
Möte ungdomskommittén 2015-01-28
Möte ungdomskommittén 2015-01-28

¤ Målet är att få igång en fungerande ungdomskommitté till hösten 2015  och säsongens start. Ungdomskommittén ska bestå av en representant från varje ungdomslag och ska helst inte vara en huvudtränare för laget. Tanken är att ungdomskommittén ska vara en naturlig kommunikationskanal mellan styrelsen och ungdomslagen/föräldrarna. Ungdomskommittén ska ha möte en gång i månaden och där kommer alla ungdomsfrågor som berörs inom föreningen tas upp.

¤ Mattias Johansson presenterade sig. Han har en tränarbakgrund och ska hjälpa till och ge support till tränare och spelare. Han ska vara med vid något tillfälle på alla ungdomslags träning och ge feedback till tränarna. Han finns även tillgänglig så att man kan ge input till honom ang. det man behöver hjälp med.

¤ Bemanningsschema för Cabby Cup är på gång

¤ Det kommer att komma ett förslag på att man kan köpa en fotokatalog med Vhk samlade lagbilder ( de som togs i höstas)

¤ Klubben genomgår just nu ett ekonomisk stålbad. De senaste åren har klubben haft kraftiga förluster  och därmed använt upp det buffertkapital som funnits, vilket nu nästan är slut. Det märks bl.a. på att klubben dragit ner på de anställningar man har, skurit i herrbudgeten, och att de dragit ner på materialinköpen.

¤ Inför kommande säsonger kommer det bli förändringar på vad man får för medlemsavgiften, ny boll kommer bara att delas ut till nya medlemmar, eller när man byter bollstorlek. 

¤ Varje lag får tilldelat 2 500 kr i nuläget, ev. kan det tänkas höjas till 3 000 kr.

¤ Klubben kommer ha två försäljningsaktiviteter per säsong, en på våren och en på hösten, nu i vår handlar det om rabatthäftena. Då dessa häften kan ge väldigt mycket inkomster till klubben och hela verksamheten är det viktigt att lagen försöker sälja 6 häften per spelare. Om någon spelare säljer 12 rabatthäften får den spelaren en hoodtröja. För det fall försäljningen av rabatthäften inte faller väl ut kan det bli tal om ytterligare en försäljningsaktivitet.

¤ 70/30 regeln gäller vid försäljningsaktiviteter.  70 % tillfaller laget och 30 % ungdomslagen centralt. Dessa 30 % är tänkt för att bygga en buffert för att ge lagen stöd vid någon aktivitet som man vill göra. Ungdomslagen kan ansöka om dessa. Det är viktigt att informera alla lagen om vad denna regel innebär och vad de 30 % som går till klubben ska/kan användas till.

¤ Andra sätt att stödja föreningen är att registrera Vinslövs hk på sitt svenska spelkort. https://svenskaspel.se/?pageid=/grasroten/sok. Man kan stödja tre olika föreningar på sitt kort. Sponserhuset är en annan hemsida där man kan gå in och handla online och samtidigt bidra till klubben. http://www.sponsorhuset.se/

/Viveca
 
PARTNERS 2023/ 2024
DIAMANTPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER
VINSLÖVSPARTNER
UNGDOMSLEDAREPARTNER
Övrigt