Välkommen till vår hemsida

Fredrik Nilsson har förärats med Skånes Idrottsledarstipendium.
2021-05-10 18:26

Fredrik Nilsson har idag tilldelats Skånes Idrottsledarstipendium.

RF-SISU Skåne vill tillsammans med Sparbanksstiftelserna i Skåne uppmärksamma alla idrottsledare som engagerar sig i barn- och ungdomsidrotten i Skåne.

Ett stort grattis önskar hela Vinslövs HK.

Fredrik vann med följande motivering:

Fredrik har ett stort och brinnande intresse för att utveckla ungdomar i deras handbollsspel. Han möter varje spelare på deras nivå och gör träningarna varierande och roliga. Han jobbar också med inställning och teamet.

Då vi under fjolåret hade lite tight på tränarsidan ställde Fredrik upp och stöttade även andra lag och mindre rutinerade tränare.

Tack för din tid i VHK Erik.
2021-05-09 22:32

Vi kommer att sakna din entusiasm och glädje för sporten Erik.

Vinslövs HK tackar Erik Aronsson för ett förtjänstfullt arbete i föreningen.

Vänster sexan Erik Aronsson kom till VHK i september 2019 från IF Kristianstad och med sitt fartfyllda kontringsspel blev han genast en publikfavorit. Han har gjort 21 matcher i Div.1 och under årets säsong blev det 20 allsvenska framträdande med 26 mål som resultat.

Den kvicke 21 åringen från Östergötland flyttade 2016 från RP i Linköping till IFK Kristianstad för att satsa extra på handboll. Han har spelat 3 landskamper i U 17 landslaget och under sin tid i Vinslövs HK utvecklas som spelare på många olika plan. Erik har gjort sig känd som en lojal och välskolad handbollsspelare. Han har också verkat som ungdomstränare i klubben på ett förtjänstfullt sätt.

Vi vill tacka Erik för hans värdefulla insatser för Vinslövs HK och önskar honom alltid välkommen tillbaka till Furutorpshallen.

Tack för alla oförglömliga minnen Tobias Sjöberg
2021-04-24 09:00

Tack för alla oförglömliga minnen Tobias Sjöberg! 💛❤

Tobias Sjöberg avslutar sin skånska resa i Vinslövs HK.

Tobias Sjöberg kom till Vinslövs HK 2017 på hösten i ett riktigt nödläge. VHK stod utan målvakt och först i tredje omgången lyckades man hitta Tobias som spelat för Västerås/Irsta säsongen innan och hade funderingar på att sluta med handboll.

Han har spelat 64 div 1 matcher, 5 kvalmatcher till Allsvenskan och i år blev det 22 matcher i Allsvenskan. Speciellt ett antal viktiga straffräddningar i matchavgörande lägen har utmärkt Tobias under den gånga säsongen då VHK fixade nytt kontrakt.

Tobias som har Eskilstuna GUIF som moderklubb men även representerat HK Eskil en säsong är en välskolad målvakt som betytt mycket för VHK:s utveckling under vägen mot Allsvenskan.

Vi tackar Tobias för ett gediget arbete för föreningen och gläds åt den utveckling Tobias gjort både som målvakt och personligen under sina år i Skåne. Han återvänder nu till Mälardalen men är alltid varmt välkommen till Furutorpshallen i framtiden.

VHK säljer Pelargoner på Östergårds gårdsbutik
2021-04-19 20:32
Ladda album (+2 bilder) >>

Pelargon "zonale" 25:-/st eller 200:- för en låda (10st)

Pelargon Mårbacka,
Rosenknopps pelargon,

Tulpan pelargon, 65:-

Doftpelargoner i bla doft av
coca cola, mint, muskot, rosor och citron som även är för att hålla myggen borta. 45:-/st

Tack Linus för din tid i VHK
2021-04-09 22:02

Linus Eriksson-Lilja fortsätter sin allsvenska resa.

Det blev 19 allsvenska matcher och 80 mål för H 6:an Linus Eriksson-Lilja i VHK tröjan under den gångna säsongen. Det stannar vid det för denna gång då Linus fortsätter sin allsvenska resa i OV Helsingborg nästa säsong. Därmed kommer att ha representerat tre allsvenska klubbar på 2,5 år. Våren 2020 var han utlånad från LUGI till AMO Handboll. För att komma till VHK innevarande säsong och till nästa säsong fortsätta i ”Sundets Pärla”.

Linus med Lugi som moderklubb gjorde sina flesta mål på straff och speciellt en vecka i januari var han starkt bidragande till att VHK slog både Torslanda och AIK. Linus gjorde 9 resp. 8 mål i de båda matcherna. Speciellt borta mot Torslanda så fixade han segern på straff tre sekunder från slutet. En poäng som visade sig värdefull när serien summerades.

Vinslövs HK vill tacka Linus Eriksson-Lilja för sin insats i klubben. Han har gjort ett starkt avtryck med sitt lugna och positiva uppträdande. En lagspelare som hela tiden sett till föreningens bästa.

Vi önskar Linus lycka till både på och utanför planen i sin fortsatta karriär. Han är naturligtvis varmt välkommen i vinter till Furutorpshallen för ett skånskt derby i allsvenskan

Vi tar pulsen på nygamla förvärvet Alfred Olsson
2021-04-05 10:58

Välkommen tillbaka till Vinslöv. Vad har du saknat mest med att spela i Vinslöv?

Tack så mycket! Såklart så är det att springa in inför en fullsatt publik i Furutorpshallen. Självklart håller man tummarna för att publiken ska vara tillbaka nästa säsong!

Vilket är ditt största handbollsminne med VHK?

Tyckte att hela säsongen senast jag var här var extremt rolig. Tyvärr fick den ett väldigt abrupt slut så man är såklart revanschsugen.

Vad ser du mest fram emot nästa säsong?

Allt! Ska bli roligt att flytta hem igen och spela handboll i Vinslövströjan.

5 snabba

Pizza eller hamburgare?
Pizza
Vinter eller sommarsemester?
Sommarsemester
Netflixkväll eller festkväll?
Netflixkväll
Fotboll eller Ishockey?
Simon Bengtsson eller Andreas Palicka?
Sibbe såklart, vem är Palicka?

Nämn någon dold talang du har.

Av någon anledning är jag bra på flaggkunskap och kan nästan alla världens flaggor.

VHK till Allsvenskan
Föreningen, 22/03 13:00
Panta Mera, 03/03 08:52
P 14 (Födda 2006), 21/10 13:10
P 15 ( Födda 2005), 18/10 08:03
P 15 ( Födda 2005), 04/10 08:19
P 15 ( Födda 2005), 21/09 19:04

PARTNERS 2020/2021
Slår ditt hjärta för Vinslövs HK klicka här!"