Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Vinslövs Handbollsklubb
Välkommen till vår hemsida

Bli medlem i Vinslövs Handbollsklubb
BLI MEDLEM
Nytt 50/50 lotteri till nästa hemmamatch 10/10
2020-10-01 20:47
Nu är det dax för nytt 50/50 lotteri. Ta chansen. Förra gången blev vinsten drygt 5600:-
På förekommen anledning kommer här en redogörelse för hur dragningen går till.
Vi säljer lotter från 3 ringar, (serier). Elle Kjellander drar lotter till er som swishar in ert lottköp. Era lottnummer skrivs upp på ert namn. Vill ni veta era lottnummer innan dragnig meddelar ni detta till Elle 0737-274767.
Vi säljer även lotter på byn och på plats i arenan. Vid dragningen läggs alla sålda lotter i samma skål, oavsett serie, och ur den skålen dras 1 vinnare.
Helgens matcher i Furutorpshallen
2020-10-01 18:59
Vinslövs HK har tidigare belsutat att genomföra USM sammandrag för F 14 utan publik och med de restriktioner som tidigare kommunicerats på denna hemsida. Även om ny information kommit i veckan. 
Det innebär att endast lagen och dess anmälda ledare samt arrangörer finns i hallen. Det är fem lag som skall samsas om utrymmet.
I konsekvens med detta så kommer också matchen i morgon för P 13 att spelas utan publik och med samma instruktioner som tidigare.

De instruktioner som publicerats under torsdagen på vår hemsida gäller för VHK ungdom  från kommande helger då vi avser öppna enligt det protokollet från den 7 oktober. 

Vi kommer dock att praktisera det nya protokollet med publik vid dampremiären  den 4 oktober. 


Fredag    2/10   19.30   VHK P 13 - Åhus                                                      Ingen publik

Lördag    3/10   USM F 14                                                                               Ingen publik

                            13.00   VHK - Särökometerna
                            14.10   Lugi - Sävehof
                            15.20   Särökometerna - Redbergslid
                            16.30   VHK - Sävehof
                            17.40   Redbergslid - Lugi

Söndag   4/10   USM F 14                                                                                Ingen Publik

                            09.30   Särökometerna - Sävehof
                            10.45   VHK - Redbergslid
                            12.00   Lugi - Särökometerna
                            13.15   Sävehof - Redbergslid
                            14.30   VHK - Lugi

                            17.00   VHK Dam - Eslövstjejerna                                     Publik 


Välkomna till Vinslövs HK i Coronatider
2020-10-01 15:12

Informationen nedan är framtagen för att alla våra gästande lag ska få en så bra upplevelse som möjligt av besöket hos oss.

Syftet med denna information är att ni i förväg ska veta vad som gäller hos oss när ni kommer och för att minska möjlig spridning av COVID-19.

Alla sporthallar har olika förutsättningar för att göra en bra och säker handbollsupplevelse och detta är vår tolkning av Svenska Handbollsförbundets skrivelse Bestämmelser gällande nationella tävlingsmatcher i handboll samt allmän information. Om vi tillsammans följer dessa handfasta instruktioner och regler så tror vi att både vi och ni bidrar till minskad smittspridning.

Läs igenom noga och sprid detta till alla i behov inför ert besök hos oss. Har du frågor eller funderingar inför ditt besök ho oss, kan du mail: vinslovshk@telia.com


Inför ert besök hos Vinslövs HK

Vi förväntar oss att ni har gjort tillräckliga kontroller i syfte att säkra att endast friska och symptomfria spelare, tränare och övriga anhöriga till laget kommer till oss.

 

Vinslövs HK Matchvärd

Matchvärden hos oss kommer att hjälpa er under hela ert besök. Räkna med att ni får vänta utanför tills hallen är tillgänglig för er. Det kan pågå match i hallen som gör att ni inte kan komma in lika tidigt som vanligt. Anmäl er till oss att ni har anlänt.

 

Uppvärmning

Uppvärmning kan ske utomhus.  Undvik gången utanför omklädningsrummen.

 

Omklädningsrum

Inför matcher bör era spelare vara ombytta innan ankomst, och i möjligaste mån ska inte omklädningsrum användas, speciellt om ni bara har en kortare resa för att komma till oss. Det kommer att finnas handdesinfektion i anläggningen. Om omklädningsrum måste användas ska avståndet mellan hemmalag och bortalag göras så stort som möjligt.


Läktare

Läktaren får användas. Placering på respektive sida ska göras så att distansering kan ske. 2 meter emellan och inte på nedersta raden för att då kan vi inte garantera distansering till spelarna.


Funktionärer

Alla våra funktionärer har ett ansvar att följa FHM’s direktiv. Vi förväntar oss att de som kommer hit är friska och utan symptom.

 

Vid ankomst

Vår matchvärd tar emot laget utanför Furutorpshallen. Dörren är låst för att förhindra att obehöriga kommer in. Vid insläpp ska samtliga spelare och tränare släppas in till sin plats/till sitt omklädningsrum och ansvarig tränare visas var ingång ska ske till hallen. De båda lagen kommer att släppas in vid olika tidpunkter för att säkerställa distansering Handdesinfektion ska ske absolut senast i omklädningsrum, om möjligt tidigare. Spelare och tränare är välkomna in genom lilla ingången (emellan hallarna).

 

Smittspårningslista

Matchvärden tar emot en smittspårningslista på alla gästande spelare och tränare. Den ska innehålla namn och telefonnummer på alla som följer med laget. Matchvärden lämnar den till Vinslövs HKs kansli fortast möjligt. Denna destrueras efter hand som vi inte har nytta av den längre. För att skydda integriteten hos anhöriga av gästande lag behöver inte dessa vara med på smittspårningslistan. Däremot behöver tränare eller lagledare ha full vetskap om vilka som följer med. Vid möjlig smitta kommer tränare eller lagledare kontaktas.

 

Publikens ankomst

Tillsvidare gäller att alla tävlingsmatcher som arrangeras av distriktsförbund eller Svenska Handbollförbundet kan spelas med publik. Publik är i skrivande stund tillåten med totalt 50 personer utöver de personer som tillhör laget. Observera att busschaufförer, och föräldrar som kör räknas som publik och har förtur till publikens totala platser. Fördelningen kommer att vara 10 personer för bortalaget och 40 för hemmalaget. I händelse av att bortalagets publik är färre än totalt 10 (inkl chaufförer m.m.) fördelas dessa platser till hemmalaget. Bortapublik får sitta i vänstra sektionen (Sektion B). Observera att den nedersta raden inte får användas för att vi ska kunna ha 2 meter mellan spelare och publik. Publik är välkomna in i hallen genom huvudingången. Vid match i Sporthallen finns ingen möjlighet till publik.

 

Kiosk

Kioskförsäljning kommer fortsatt finnas men med reducerat sortiment.

 

Publiken lämnar hallen

Först efter att spelarna har lämnat hallen kan publik lämna hallen genom huvudutgången. Det är inte tänkt att mingel efter matchen ska ske utanför caféet utan all publik förväntas lämna byggnaden direkt efter match.

 

Omklädningsrum efter match

Vi uppmanar spelare att om möjligt inte använda duscharna. När det är längre resor tillbaka för bortalaget kan dock duscharna användas.
USM 3-4/10
2020-09-29 07:05
Under kommande helg, 3-4/10 är det USM steg 1 för F14 i Furutorpshallen.

P.g.a rådande omständigheter så kommer matcherna att genomföras utan publik.

Endast spelare, funktionärer och föräldrar som kör sina barn kommer att få sitta på läktaren.

Vi hoppas att alla respekterar detta och följer restriktionerna. 

Vi hälsar gästande lag och våra spelare varmt välkomna till en USM helg i Furutorpshallen! 
H 43 - Vinslövs HK 28-16 (11-8)
2020-09-27 21:05
Vinslövs HK damer spelade seriepremiär i fredags borta mot H 43. Det blev en mycket positiv upplevelse trots förlust till slut. Den tunna truppen förstärktes så sent som på fredags middagen med två spelare i systrarna Wallgren. 
Trots numerärt underläge så visade laget mod och utmanade H43 riktigt ordentligt. Anförda med ett inspirerande målvaktspel av Felicia Olsson. De tog ledningen med 3-1 och höll den 20 minuter in i matchen. Då kom hemmalaget ifatt och gick förbi till halvtidsledning med 11-8. 
Matchen avgjordes under 10 minuter i mitten på andra halvlek när lundensarna gjorde 7-0 och gick från 14-12 till 21-12. De började spela 7 mot 6 vilket VHK inte riktigt klarade av i kombination att tröttheten satte in hos gästerna. Dock gav Vinslövstjejerna aldrig upp och alla tjejer visade väldigt mycket energi hela matchen igenom. Detta visar på bra moral som kommer att bli värdefullt framöver.
Bara att ladda om inför nästa helg och hemmapremiär mot Eslöv.

VHK:s målskyttar
Louise Grönberg 5
Johanna Johansson 4
Beatrix Olsson  4
Catrin Wallgren 3
Vinslöv HK mot Rimbo HK Roslagen 200926 28-27
2020-09-26 23:40

Fler bilder (+59) >>
FOTO: Peter Lindström
Vinst med 28-27 mot Rimbo HK Roslagen

Trots att Vinslöv aldrig låg under i matchen blev det en knapp seger i lördagens match mot Rimbo HK Roslagen. De första 15 minuterna av matchen följdes lagen åt och efter drygt 17 minuter stod det 6-6.  sedan blev Vinslövs försvarsmur omöjlig att ta sig förbi och man vinner resterande del av halvleken med 6-2. Som mest leder man med 5 mål och i halvtid stå det 12-8. De första 20 minuterna under andra halvleken spelar laget jämt och Vinslöv behåller en ledning på 3-4 mål. De sista 10 minuterna byter Rimbo taktik och spelar 7 mot 6 och matchbilden förändras. Plötligt gör Rimbo mål i varje anfall och samtidigt missar Vinslöv sina lägen och när klockan står på 55 minuter är det 25-25. sedan följs lagen åt 26-25, 26-26, 27-26, 27-27.  När klockan står på 59:12 tar Christian Cosmo en kantläge från vänstersidan och sätter 28-27 vilket blir slutresultatet.
Matchens lirare i Vinslöv blev Albin Mesanovic.

Målskyttar:

Armin KALTAK                          8

Albin MESANOVIC                   6

Hampus HENNINGSSON       4

Christian COSMO                    3

Björn LIDÉN VAN RIESSEN    2

Adrian HESSLEKRANS           2

Oscar PAULIN                          1

Ludwig ROSENBERG              1

Erik ARONSSON                      1

BLI MEDLEM
VHK till Allsvenskan
Nyheter från våra lag
P 15 ( Födda 2005), 21/09 19:04 
P 10 ( Födda 2010), 07/09 10:02 
P 13 (födda 07), 05/09 15:50 
P 15 ( Födda 2005), 12/02 21:59 
P 11 (Födda 2009), 30/10 11:13 
P 15 ( Födda 2005), 07/10 22:24 
 
PARTNERS 2020/2021
DIAMANTPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER
VINSLÖVSPARTNER
UNGDOMSLEDAREPARTNER
Övrigt
Slår ditt hjärta för Vinslövs HK klicka här!"