Välkommen till vår hemsida

Mr VHK -veteranen firar 10 årsjubileum med Vinslövs HK i Allsvenskan.
2020-05-29 15:39

VHK veteranen Elias Holmström fortsätter sin handbollskarriär med att följa med till Allsvenskan och därmed starta sin 10: nde säsong i den gulröda klubben. Elias, som har HF Tyr, Tyringe som moderklubb men också representerat Hässleholms HF och IFK Kristianstad innan han kom till VHK och gjorde fyra säsonger i samband med avancemang till Div 1.

Elias har Elitserierutin från H 43 i Lund och när den klubben gick i konkurs så fortsatte Elias i HIF Karlskrona. Till VHK:s förra sejour i Allsvenskan återvände Elias till klubben och flyttade också till orten civilt.

Under de senaste säsongerna har Elias haft möjlighet att spela både utomlands och högre upp i seriesystemet men blivit VHK trogen på återresan till Allsvenskan.

• Det är roligt att se Elias växla upp både i engagemang och energi sedan vi tog steget upp. Han personifierar mycket av det VHK vill stå för i form av fighterinstinkt och vinnarskalle. Därmed blir han en viktig faktor för vårt lag men skapar samtidigt respekt hos motståndarna, säger Stellan Grönberg, ordförande i Vinslövs HK.

Det innebär att M 6 besättningen blir lik stark som innevarande säsong.

Otroligt enkelt sätt att stötta Vinslövs HK!
2020-05-28 16:54

Som alla vet befinner vi oss i ovanliga tider med en pandemi som har tvingat oss att ändra fokus på vår verksamhet. Vi tvingades att ställa in VHK dagen vid Västergårda i slutet på april.

Du har nu möjlighet att stödja oss på annat sätt genom att köpa en 6 lotters-prenumeration från Miljonlotteriet helt utan bindningstid. Du betalar endast 150 kr (Ord.pris 300 kr). För varje person som testar på detta så går HELA 500 kr till Vinslövs HK. (Du måste vara över 18 år).

Sådana här bra erbjudanden kommer inte ofta så ta nu chansen att bli miljonär och stöd Vinslövs HK med hela 500 kr via denna länk: https://clk.tradedoubler.com/click?p=296406&a=1212080&g=24781726

Tipsa gärna minst 2 personer till bland familj och dina vänner genom att sprida länken här ovan!

Vi tackar på förhand och önskar Lycka till i lotteriet!

Stellan Grönberg

Vinslövs HK

Tobias Sjöberg hänger med till Allsvenskan med Vinslövs HK
2020-05-26 16:32

Målvakten Tobias Sjöberg har skrivit på för ett fjärde år i VHK. Denna gång blir det Allsvenskan där han bl.a. får möta sin gamla klubb Västerås Irsta. Tobias som är handbollsuppfostrad och skolad som målvakt i Guif från Eskilstuna vilka han också representerat i Handbollsligan. Förra säsongen var den bästa sedan han kom till VHK och utvecklingen var väldigt markant.

• Vi tror det finns ännu mer potential i Tobias utveckling av sitt målvaktsspel. Speciellt när vi tar steget upp i Allsvenskan, säger Michael Holmström, ansvarig för VHK:s herrar. Eftersom Tobias målvaktsstil skiljer sig på flera sätt från vår andre målvakt Simon Bengtsson så kompletterar de varandra på bästa sätt.

Vi är glada att Tobias, som blivit en veteran i VHK vill fortsätta sin resa till Allsvenskan med oss.

Björn Lidén Van Riessen har skrivit på för Allsvenskan
2020-05-22 19:20

Björn Lidén Van Riessen kommer att fortsätta i Vinslövs HK nästa säsong i Allsvenskan. Björn har Hästö IF som moderklubb och gör nu sin tredje säsong för VHK. Han är en vänster 9:A som framförallt utvecklat sitt offensiva spel under de senaste säsongerna. Han kom t.ex. på 10 i topp i skytteligan förra säsongen i div 1. Björn har i sina tidigare klubbar H 65 och Viking i Stavanger gjort sig känd som en väldigt god försvarsspelare. Det innebär att han är numera en väldigt duktig tvåvägsspelare som tar sig an utmaningen att spela VHK kvar i Allsvenskan den kommande säsongen.

Med Björn i laguppställningen kan vi konstatera att vi får en väldigt stark bemanning på nio meter vilket kommer att behövas i Allsvenskan, säger Michael

Albin Mesanovic förlänger med Vinslövs HK.
2020-05-17 19:37

Nu har även den store mittsexan Albin Mesanovic förlängt med Vinslövs HK. Albin, som har Åhus handboll som moderklubb kom till VHK för tre år sedan. Hela tiden har han utvecklats och fått mer och mer speltid. Den senaste säsongen blev han en pålitlig straffläggare. Säkerheten från sju meter blev en faktor som gav honom rejält med ökat självförtroende.

• Vi känner en enorm glädje att Albin vill fortsätta i VHK och tillsammans ta ett steg till allsvenskan samt starta sin fjärde säsong med oss, säger Michael Holmström, herransvarig i VHK.

Den långe 25 årige Albin har en fantastisk räckvidd och hans storlek har gjort honom svårstoppad på linjen såväl offensivt som defensivt.

Erik Aronsson fortsätter i Vinslöv HK och satsar mot Allsvenskan
2020-05-14 19:32

Vänstersexan Erik Aronsson fortsätter i Vinslövs HK. Den kvicke 20 åringen som 2016 flyttade från RP i Linköping till IFK Kristianstad för att satsa extra på handboll. Han spelade regelbundet i IF Kristianstad men efter avslutade gymnasiestudier hösten 2019 ville han hitta nya utmaningar. Erik anslut till VHK en bit in i fjolårssäsongen och visade direkt sina kvaliteter vad gäller snabbhet i kontringsspelet. Han utvecklade fler och fler färdigheter både offensivt och i sitt försvarsspel.

Vi är glada att Erik vill fortsätta utvecklas i Vinslövs HK: s allsvenska trupp den kommande säsongen. Det känns som det finns högre potential i honom, säger Michael Holmström, herransvarig i Vinslövs HK

VHK till Allsvenskan
P 14 ( Födda 2005), 12/02 21:59