Seriefinal i Div 1 södra VHK -HK Anklaret, Bjärred fredag 15/2 kl. 19.30
Välkommen till vår hemsida

Vi tar pulsen på Christian Cosmo inför söndagens hemmamatch mot HK Country.
2019-02-21 07:30
  • Härlig serger mot Ankaret i fredags och upp i serieledning. Hur vill du beskriva matchen?
Det var precis som en seriefinal ska vara, tuff, hård och grinig. Vi spelade sjukt bra bakåt och de gånger de lyckades bryta sig igenom vårt försvar så räddade Sibbe. Vi kunde dock ha dödat matchen och fixat lite målskillnad i slutet, men vad är en seriefinal utan lite spänning, haha.

• HK Country på söndag och varje match är nu superviktig, är det svårt att hålla skärpan inför alla matcher?
Nej, det skulle jag inte säga. De spelar för att få kvala sig kvar och ligger lite pyrt till med poängen så de kommer att kriga. Det kommer att krävas en 100 procentig insats av oss för att få det resultatet vi vill ha.

• Vilket föredrar du, att försvara serieledningen eller jaga den?
Jag är en sådan person att jag gillar att ha kontroll över situationen så jag skulle nog säga försvara en serieledning.

• Truppen är nu ett väloljat maskineri, har ni nått er fulla potential eller finns där mer att ge?
Jag tror det finns en växel till. Innan jag skrev på var det några spelare som fått slita hårt, framför allt på niometer. Jag hoppas nu att min ankomst ska resultera i fräschare spelare vilket ger bättre kvalité på spelet under säsongsavslutningen.

• När du gick in i säsongen, vad hade du för förväntningar på ditt eget spel och känner du att du uppnått det?
Jag hade vädigt höga förväntningar på mig själv, jag hade gjort en mycket fin avslutning på förra säsongen och ville fortsätta den vågen. Men ett gäng skador, (två frakturer i händerna, en stukad fot och en tråkig armbåge), satte stopp för mig. Det känns dock som att jag trots alla skador hat utvecklats och blivit en smartare och mognare handbollsspelare.
VFC Cupen första helgen
2019-02-18 09:56
Vinnare av VFC-Cupen 2019

KlassSlutspelLagResultatLag
F05A-final IFK Kristianstad22 - 13 IFK Malmö Handboll
P05A-final Ronneby HK15 - 11 Vinslövs HK

Under söndagen spelade flickor och pojkar födda 2008 sin tureneringsdag.
Där fick samtliga spelare medaljer för sin goda insats.

Bemanning VFC-Cupen 2019
2019-02-12 10:45
Nu är bemanningen för VFC-Cupen 2019 klar.
Finns under dokument  VFC-Cupen 2019.
Bemanningen uppdaterad.
Vi tar pulsen på Elias Holmström inför fredagens hemmamatch mot HK Ankaret.
2019-02-12 10:00
  • På fredag väntar denna säsongens hittills mest spännande match, hur är känslan i laget inför den matchen?

Känslan i laget är bra! Det kommer bli en tuff match men vi är redo!

• Hur känner du själv inför denna typen av matcher, pepp eller skräck?

PEPP! Det är pga dessa matcher man fortsätter spela. Det kan ju inte bli roligare än att ha en seriefinal hemma i furutorps hallen!

• Varför ska publiken komma och titta på matchen på fredag?

Om man nu vill se 2 av seriens bästa lag mötas i en redan het furutorpshall så finns det inget bättre tillfälle än att komma på fredag 19:30.

• Vad är ditt bästa handbollsminne hittills?

Jag har lagt på mig en hel del fina minnen med år som gått och att ta ut något specifikt är ganska svårt. Man har vunnit serier också men jag tror mitt bästa minne är att spela mot IFK Kristianstad i en full arena och göra ett par strutar.

• Vem i laget?

Dansar bäst? Alfred har ganska bra gung i höfterna, det är synd bara att han skryter med det.

Kan allt om Mello? Konstigt nog så har vi ganska tuff konkurrens om den platsen… Men Albert Cervin var faktiskt på plats i lördags. Jag tror till och med att jag kan få fram en bild på när han står och viftar med ballonger.

Har snyggast rumpa? På tal om konkurrens så är detta inte lika lätt men Simon Svensson har en riktigt välsvarvad baksida!

Skulle du ringa om du hamnade i fängelse och hade ett samtal att ringa? AJAJAj…Jag hade väl fått ringa min kära sambo och så snällt berätta att det blir ett par nätter på hotell GRIPEN.

Matcher i Furutorpshallen
2019-02-11 08:16
Fredag  15/2  19.30  VHK Herr - Ankaret

Lördag  16/2  09.00 - 16.00  VFC - cupen

Söndag 17/2  09.00 - 16.00  VFC - cupen

Gemensamt inspring
2019-02-09 17:18

8/3 är det gemensamt inspring för alla ungdomslag i samband med herrarnas A-lagsmatch.

Matchen startar 19.30 och alla lag ska ha sina matchkläder på.

Efter inspringet bjuds det på fika.

VHK - HK Ankaret
P 13 ( Födda 2005), 11/02 19:02