VHK - Kungälvs HK 16.00 Furutorpshallen 1 oktober
Välkommen till vår hemsida - En elitförening för alla

Vinnare 50/50
2022-10-01 17:03

Dagens vinstlott i 50/50 har 11561.
Vinstsumma 8140 kr

Vi säger stort grattis till Viveca Powell som är ägare till lotten

Matchdag i Furutorpshallen - Gör dig redo för ditt besök
2022-10-01 10:30

Lördag 1 oktober är det allsvensk match i Furutorpshallen, Vinslöv. Kungälvs HK gästar oss med matchstart kl.16.00.

Vi ser fram emot ditt besök i Furutorpshallen. För att underlätta kommer här lite tips som du kan tänka på för en så smidig inpassering som möjligt.

Entrè:

• Entré löser du lättast via biljettkiosken och på VHK:s hemsida. Tänk på att det är billigare att köpa biljett digitalt i förväg.
  • Tänk på att komma i tid, Insläpp från 15.00
  • Om Ni kommer med cykel, parkera gärna mellan Sporthallen och Furutorpshallen eller utanför Sporthallens ingång.
  • Det finns inga fasta platser utan man sätter sig där det finns plats.
  • För att alla köer vid kiosker och annat skall gå så snabbt som möjligt, tänk på att ha svisch redo och bestäm ditt köp innan du är framme.
  • När du skall gå ut efter matchen utnyttja även trappan mot sporthallen.
  • Det går att handla i cafeterian både för kontanter och svisch.

Parkering:

Parkering sker på ordinarie parkering framför Furutorpshallen och vid Vårdcentralen. Skolgården bakom hallen är också ett alternativ att parkera vid. Ni kör då rakt fram och till vänster om skolans varuintag.

Furutorpshallen:

Furutorpshallen är numera också en arbetsplats då arbetena med utbyggnaden är i full gång. Det innebär en del begränsningarna under matchevenemangen.

Nödutgång från VHK:s kansli kommer nu ut framför Furutorpshallen. Denna trappa får endast användas vid utrymning.

Området direkt söder om entrén är avstängd under byggnadstiden.

• Det finns två nödutgångar från hallen som leder ut i ett arbetsplatsområde. Om Ni använder dessa vid utrymning stanna inom detta och följ de instruktioner som Ni får för återsamling.

Revanschsuget hemmalag gästas av Kungälvs HK.
2022-09-30 07:16

Revanschsuget hemmalag gästas av Kungälvs HK.

Det blev en riktig antiklimax på årets första hemmamatch för Vinslövs HK.  Förlusten mot Varberg var smärtsam inte bara för att det blev nio måls marginal utan för att det aldrig blev någon kamp. Matchen var avgjord redan innan paus.

Nu nytt lag från västkusten. Kungälv har börjat säsongen bra och spelade oavgjort mot Varberg i premiären, 33–33. Sedan vinst hemma mot IFK Ystad. Laget har en gammal VHK bekant i sitt lag. Målvakten Fredrik Landin, som är ny från Hallby, var med i VHK i den första allsvenska säsongen 2015. Utlånad från IFK Kristianstad vid det tillfället gjorde han ett antal bejublade insatser i Furutorpshallen. Även Tobias Johansson har anslutit från Redbergslid i ett lag som förändrats rätt mycket sedan förra säsongen.

Kungälv har höga ambitioner att tillhöra de fyra första i serien och därmed få chansen till kval till Handbollsligan. Ifjol blev laget trea med 36 poäng. Därefter blev det kval mot Redbergslid och tre raka förluster.

Det är alltså ett välmeriterat topplag som VHK har att ta sig an på lördag.

Laget är rejält revanschsuget. De vill visa upp en helt annan prestation i denna match. För att matcha Kungälv krävs både bra försvarsspel och anfallsspel av hög kaliber.

Vi hoppas att försvarsspelet blir mycket tätare med publiken i ryggen.

Mål bäst senast var Chris Heyer med 10 mål. Medan Emil Schuster och Liam Kjellman gjorde fem mål vardera. Men vi vet det finns fler med den kapaciteten. Låt oss hoppas att de tar fram det i eftermiddag. Det krävs för att två poäng skall stanna i Skåne.

Vi ser fram emot en härlig handbollsupplevelse för alla Er som kommer till Furutorpshallen.

Ni är varmt välkomna och ge nu all support till hemmalaget. Det behöver killarna för att komma upp i den maximala kapaciteten

50/50 lotteri
2022-09-28 14:51