BLI MEDLEM
Veckans matcher i hallarna!
2024-03-18 08:55

Varmt välkomna att titta på våra underbara ungdomar!

Har du inte möjlighet att vara på plats? Lugnt, vi sänder alla matcher från u12 och uppåt.

Scanna QR kod för att komma in på respektive lagsida.

2024-03-16 12:45

Vinslövs HK blev obesegrade på hemmaplan under årets seriespel efter 21–21 mot HK Hök från Laholm i gårdagens säsongsavslutningen. Efter bara vinster i tidigare hemmamatcher fick man ett tufft motstånd av ett hårt kämpande HK Hök. Halländskorna var tvungna att ta poäng för att ta den sista kvalplatsen för uppflyttning.

Matchen startade i ett högt tempo och efter 6 minuter så gjorde VHK 5–4. Men på resten av de 24 minuterna i första halvlek så producerade hemmalaget bara två mål. Därmed gled initiativet i matchen över till Hök. De var före i målprotokollet större delen av matchen. Först till paus med sifforna 9–7. Sedan större delen av andra halvlek med en eller två bollar. VHK nådde lika vid några tillfällen men aldrig förbi.

Först då det återstod fem minuter så var hemmatjejerna ifatt vid 19–19. Isabell Klaar steg fram och gjorde de fyra sista VHK målen och laget kunde rädda en poäng.

Skärpan i anfallsspelet blev inte bra förrän i slutet på matchen. Bakåt gjorde laget en stabil insats men fick inte tag i så mycket bollar för att kontra. Laget får glädja sig åt att Johanna Johansson har chans att vinna skytteligan då hon leder med 100 mål och Isabell Klaar ligger fyra med 66 mål.

För VHK:s tjejer så återstår en uppvaktning den 26 mars då herrallsvenskan avslutas. I pausen kommer både vårt damlag och herrlag i Div. 4 att hyllas lite extra. Bägge lagen tar steget upp till div 3 till nästa säsong.

För HK Hök väntar kval mot IFK Malmö om en plats till div 3.

VHK:s målskyttar:

Isabell Klaar 7, Isabelle Svensson 4, Johanna Johansson 4, Emmelie Svensson 2, Liv Axelsson 2, Elina Hansson 1, Alicia Möllerstedt-Werdenfels 1,

Ny v6 i Vinslövs HK
2024-03-13 18:00

Vi har den stora glädjen att meddela att vi gjort klart med Anton Persson för de kommande två säsongerna.

Anton Persson har de senaste 5 säsongerna huserat i HF Karlskrona där han både spelat i Allsvenskan och främst Handbollsligan.

"Med Anton får vi in en ny dimension då han med sin fysik och spelförståelse kan spela på flertalet positioner i försvaret. Vi kan nyttja honom både som 2:a och spets i ett eventuellt 5-1 försvar. Sen är han stöpt i tänket med aktiva 1:a försvarare vilket är väldigt attraktivt i dagens handboll.

Med Antons erfarenhet från tiden i Karlskrona och IFK Kristianstad hoppas vi ta ytterligare steg och bli än bättre än nuvarande säsong."

Anton var en spelare som David nappade på snabbt när hans namn kom upp ur diskussionerna.

Vi ses fram emot att få hälsa Anton välkommen i Sparbankshallen till höst!

Tills dess säger vi,

Varmt välkommen till Vinslövs Handbollsklubb Anton!

Veckans matcher i Sparbankshallen
2024-03-12 15:16
Veckans matcher i Sparbankshallen!

Varmt välkomna att titta på våra duktiga damer och ungdomslag!
Det är damernas sista match för säsongen! Passa på att heja fram dem till en eventuell serieseger.

Kan du ej vara på plats scannar du QR koden för att komma in på lagets sida. Sedan väljer du dagens match!